diumenge, 8 de març del 2015

L'Illa dels Somnis Increïbles (© il·lustració de Noopur Thakur, © text de Mireia Muñoz)


Quan els homes i les dones van deixar de somiar, la majoria dels dracs havien desaparegut de la Terra, o això semblava. En realitat només s’havien traslladat i ara vivien en un altre lloc, lluny de les persones que s’entossudien a pensar que eren malignes i que mai podrien ser amics.
S’havien fet una illa màgica a la seva mida: l’Illa dels Somnis Increïbles. Allà convivien pacíficament amb les bruixes i bruixots de bon cor i no havien tingut mai cap problema. Cadascú tenia una tasca a fer i tot funcionava de meravella.
Un bon dia, el Drac Blavós va voler anar a veure món. Va sortir de matinada, quan els altres encara estaven dormint i va deixar una nota:
“Bon dia amics, he decidit anar a veure món més enllà de l’Illa dels Somnis Impossibles. No patiu, tornaré aviat i us explicaré la meva aventura. La Bruixa Alquímia m’ha regalat una ampolleta de gotes màgiques que em faran invisible als ulls dels humans, així no em descobriran.
Un petó a tothom,
 El Drac Blavós”
Tothom sabia que allò era veritat. L’Alquímia era molt bona fent experiments i si havia inventat unes gotes que et feien invisible, segur que funcionarien molt bé.

El Drac Blavós va estar set dies i set nits de viatge i va aprendre moltes coses. Quan va tornar, va explicar que hi havia humans que encara sabien somiar: els nens i les nenes. Els dracs es van posar molt contents i des d’aleshores cada primavera els conviden a jugar a l’Illa dels Somnis Increïbles.

2 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Molt bé ¡¡¡¡
Una abraçada ¡
Salut

+3 MIRIQUATRE ha dit...

Moltes gràcies, Miquel!