dijous, 15 de març de 2012

VIDEO PROMOCIONAL 365 CONTES


EL CONTACONTES ( Conte escrit per: Isabel del Pilar Valero)
En la foscor de l’enigma, il·luminada pels estels i les fogueres, al mig d’una rotllana, va néixer Contacontes. Posseïa el poder de l’oratòria i la imaginació i la seva veu era tan melodiosament encisadora, que ningú volia perdre’s cap ni una de les seves paraules. Aquestes, li brollaven de la boca seduint amb uns mons de somnis i un sens fi d’éssers inimaginables. No gosaven d’interrompre’l i quan guardava silenci, l’encoratjaven a seguir.

El món va ser molt diferent a partir de llavors. Naixeren més contacontes per tot arreu que domesticaren l’espai-temps i custodiaren la bellesa de gripaus i ànecs, la felicitat de prínceps molt especials i la singularitat dels mons on els animals s’humanitzen. Les persones van poder conèixer els contes des del seu naixement i s’inventà el joc d’escriure’ls. Es confeccionaren unes caixes màgiques i les ompliren de paraules, permetent que qualsevol les fes servir.

A dia d’avui, la màgia que embolcalla els contes, viatja en el gaudi de la narració compartida.PODEU COMPRAR EL LLIBRE A L’EDITORIAL BUBOK, EN AQUEST ENLLAÇ
http://www.bubok.es/libros/209275/Un-Any-de-Contes
(tots els beneficis de la venda del llibre es donaran)